Αρχική Σελίδα

China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online Πιστοποιήσεις
Κίνα China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

         Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποσότητα προϊόντων μας και παραδοθείς εγκαίρως στους πελάτες, η επιχείρησή μας έχει δομών τμήματος、 ηλεκτρονικό τμήμα τμήματος、 άνθρακα το κυτταρινικό για να παραγάγει τα ημιτελή προϊόντα, στο τέλος θα τα δώσουν στη συνέλευση Proudct και στο τμήμα δοκιμής στο assemb και τη δοκιμή. Κάθε τμήμα έχει περισσότερες από δύο γραμμές και μερικές αυτόματες γραμμές παραγωγής. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής, το ποιοτικό τμήμα μας ακολουθώντας για να εξασφαλίσει ότι κάθε σύνδεση των κατασκευασμένων προϊόντων είναι κατάλληλη. Και επιτέλους το τμήμα andLogistics τμημάτων αποθήκευσής μας θα συσκευάσει για να τους κρατήσει σε μια καλή συνθήκη στέλνει στο εξωτερικό.

  • OEM / ODM

      Έχουμε την καλύτερη ομάδα Ε&Α και έχουμε την καλύτερη αυτόματη μηχανή, και λόγω της δομής επίδειξης «s, έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε εξαρτώμαστε από αυτό που οι πελάτες μας θέλουν για να κάνουν, και μπορούμε επίσης cOem.

  • Ε & Α

    Η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 20 μηχανικούς, έχουν εργαστεί στη βιομηχανία των οδηγήσεων περισσότερο από δέκα έτη, και έχουν μείνει σε Glux για περισσότερο από πέντε έτη, και κυριαρχούν της δομής προϊόντων και system.at ο ίδιος χρόνος, έχουμε πολλή μηχανή αυτοματοποίησης, και έχουμε συνεργαστεί με πολλά μεγάλη επιχείρηση όλα πέρα από τον κόσμο. Έτσι μπορούμε να αγγίξουμε τις περισσότερες πληροφορίες προόδου, και κάνουμε το καλύτερό μας για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roni

Τηλ.:: 13825096166

Φαξ: 86-10-7777777

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)