Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανική ηλεκτρική σκούπα

27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας

27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας

  • 27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας
  • 27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας
  • 27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας
27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΣΟ
Μάρκα: CCWY
Πιστοποίηση: CE ROSH TUV
Αριθμό μοντέλου: CCWY
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: $90-$800
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: στο απόθεμα
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20.000.000 ΤΟ ΜΗΝΑ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

Υπερηχητικός καθαριστής Benchtop

,

οικιακός υπερηχητικός καθαριστής

 

 

27L 600W μεγάλος μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής/υπερηχητικός καθαρότερος/μικρός επιτραπέζιος καθαριστής βιομηχανίας

 


Γρήγορη λεπτομέρεια του υπερηχητικού καθαριστή:
 

Ορισμένο φάσμα συχνότητας των υγιών κυμάτων στο ρόλο του υγρού μέσου εσωτερικού μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο, αυτό το καθαρίζοντας κομμάτι προς κατεργασία που μια τεχνολογία καθαρισμού από τότε από την εμφάνιση, έχει λάβει την προσοχή από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Η χρήση του υπερηχητικού καθαρισμού βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα εργασίας και η επίδραση καθαρισμού, μετά από, τυφλή γωνία καθαρισμού, τις τυφλές τρύπες και οποιουσδήποτε κακούς ανθρώπους και πρακτικές καταφυγίων σκληρός--προσιτότητας κάνει πάντα τους ανθρώπους να αισθανθούν τον ταραγμένο, υπερηχητικό καθαρισμό της ανάπτυξης και η χρήση κάνει ότι εργασία με τη σχετική ευκολία. Τα τελευταία χρόνια, με τη γρήγορη ανάπτυξη της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, ο υπερηχητικός καθαρισμός με την καθημερινή εργασία μας που οι αδιάσπαστες, υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές μέσω διάφορων γενεών της εξέλιξης, τεχνολογία πιό προηγμένη, η επίδραση είναι πιό αξιοπρόσεκτες, επίσης, η τιμή επίσης που γίνεται αποδεκτή όλο και περισσότερο στα επαγγέλματα βαθμιαία χρησιμοποιείται ευρέως.

Τα ταξίδια υπερηχητικών κυμάτων τέσσερις χιλιάες φορές στη δόνηση στην υγρή διεξαγωγή, λόγω υπερηχητικού είναι ένα είδος κύματος συμπίεσης, στην προώθηση της χρήσης των μέσων θα είναι στις υγρές αλλαγές πίεσης προκάλεσε τις αναρίθμητες μικροσκοπικές φυσαλίδες, κενό επίδρασης δημιουργίας κοιλότητας αιτίας, όταν θα ασκήσει η ανατίναξη συμπίεσης φυσαλίδων, αυτό ισχυρή επίδραση, και υπερηχητικός κατέχει τη γαλακτωματοποίηση και η εξουδετερώνοντας δράση μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικότερα πλένεται μακριά το λίπος για να συνδέσει το πλυμένο αντικείμενο.
 
 
Περιγραφή του υπερηχητικού καθαριστή:
 
Ο υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνθλίψει τα κύτταρα ζώων ή φυτών, τα βακτηρίδια, το gemma ή τον ιστό ή να διασκορπίσει τη σπάνια γη και τα διάφορα είδη ανόργανης ορυκτής σκόνης. Είναι μια ιδανική συσκευή στις χημικές, βιολογικές ή φυσικές αντιδράσεις speedup, και degass το υγρό.
Ο υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων μπορεί να προετοιμάσει emulsoid του 1/100 μικρού, να ομογενοποιήσει το μίγμα σκληρό να αναμιχθεί πολυμερίστε μερικά θέματα και χωρίστε έξω κάποιο άλλο. Κατά γενική ομολογία, μπορεί να επεξεργαστεί τις διάφορες λειτουργίες όπως η απόσταξη, συντριβή, μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, ομογενοποίηση, soliquoid, aberrance, αερόλυμα, να επιταχύνει επάνω το exsolution και την κρυστάλλωση και την προετοιμασία των διαφορετικών ειδών βιολογικών δειγμάτων κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
 
 
Αιτήσεις του υπερηχητικού καθαριστή:
 

Σε όλη την μέθοδο καθαρισμού, ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι η υψηλότερη αποδοτικότητα, η επίδραση ένα από το καλύτερο, τόσο ο υπερηχητικός καθαρισμός μπορεί να επιτύχει τέτοια επίδραση, με τη μοναδική μέθοδό του αρχής και καθαρισμού εργασίας στενά συνδεδεμένη. Ξέρουμε, στην παραγωγή και η ζωή, πρέπει να καθαρίσει πολλά πράγματα, να πρέπει να καθαρίσει και τον τύπο σύνδεσης επίσης πολλών, παραδείγματος χάριν: αφαιρέστε τους μολυσματικούς παράγοντες, εκβαθύνετε τις μικροσκοπικές τρύπες αντικειμένων, η κοινή χειρωνακτική μέθοδος καθαρισμού αλλοδαπών αντικειμένων και καταφυγίου αντικειμένου δεν μπορεί αναμφισβήτητα να καλύψει τις απαιτήσεις, ακόμη και ο καθαρισμός ατμού και ο καθαρισμός υψηλών προβολών ύδατος δεν μπορούν επίσης να ικανοποιήσουν την απαίτηση του υψηλού καθαριότητα-βαθμού, των υπερηχητικών καθαρίζοντας αντικειμένων μπορεί επίσης να επιτύχει τα βακτηρίδια θανάτωσης, οι διαλυτοί οργανικοί ρύποι, να αποφύγουν τη διάβρωση, επομένως, υπερηχητικός καθαρισμός όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιώ σε πολλούς τομείς:

(1) βιομηχανία μηχανημάτων: rustproof άρση πετρελαίου, που μετρά τον καθαρισμό Μηχανικό αφαίρεσης πετρελαίου μερών, μηχανή, εξαερωτήρας και αυτοκινητικά μέρη του καθαρισμού, των φίλτρων, του καθαρισμού βυθοκόρων φίλτρων, κ.λπ.

(2) η βιομηχανία επεξεργασίας επιφάνειας: preplated αφαίρεσης πετρελαίου, ιονική επένδυση πρίν καθαρίζει Phosphorprocess Αφαιρέστε την απόθεση άνθρακα Αφαιρέστε το δέρμα οξειδίων Αφαιρέστε τη γυαλίζοντας ένωση Η επεξεργασία κ.λπ. ενεργοποίησης επιφάνειας κομματιών προς κατεργασία μετάλλων.

(3) βιομηχανία ενοργάνωσης: υψηλός καθαρισμός καθαριότητα-βαθμού μερών ακρίβειας πριν από τη συνέλευση κ.λπ.

(4) βιομηχανία ηλεκτρονικής: ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων εκτός από το κολοφώνιο, ενώνοντας στενά σημείο, υψηλή πίεση έρχεται σε επαφή με τέτοια μηχανικά ηλεκτρονικά μέρος του καθαρισμού, κ.λπ.

(5) η ιατρική βιομηχανία: ιατρικός εξοπλισμός του καθαρισμού και της απολύμανσης, της αποστείρωσης, των πειραματικών σκαφών που καθαρίζουν, κ.λπ.

(6) βιομηχανία ημιαγωγών: υψηλός καθαρισμός καθαριότητα-βαθμού τσιπ ημιαγωγών.

(7) ρολόγια πρώτα, βιομηχανία διακοσμήσεων: αφαιρέστε το πετρέλαιο, το ρύπο, το στρώμα οξείδωσης, γυαλίζοντας σύνθετο κ.λπ.

(8) χημική, βιολογική βιομηχανία: το πείραμα τα σκάφη του καθαρισμού, διαιρεί βρώμικο.

(9) η οπτική βιομηχανία: αφαίρεση πετρελαίου οπτικών συσκευών, εκτός από τη διαπνοή, τον καθαρισμό αιθάλης, κ.λπ.

(10) της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας: καθαρίζοντας υφαντικός άξονας, spinneret κ.λπ.

(11) πετροχημικό: καθαρίζοντας βυθοκόρος πλέγματος μετάλλων και χημικό εμπορευματοκιβώτιο, καθαρισμός διακοπτών, κ.λπ.
 
 

 

Προδιαγραφές του υπερηχητικού καθαριστή:

 

εικόνα προϊόντων

τύπος & προδιαγραφή

 

μηχανικό 27L

Bjccwy-2127T μηχανικός υπερηχητικός καθαριστής

όγκος: 27 Λ ανοξείδωτο

δύναμη: 600W

εσωτερικό μέγεθος: 530×325×200mm (LxWxH)

 

 
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του υπερηχητικού καθαριστή:


Έναντι άλλων ειδών μεθόδου καθαρισμού, οι υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές παρουσίασαν μεγάλη ανωτερότητα. Ειδικά στην ειδίκευση, η επιχείρηση παραγωγής κολλεκτιβοποίησης, βαθμιαία με τις υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές έχει αντικαταστήσει την παραδοσιακή εμβύθιση, τρίβει, μέθοδος διαδικασίας ξεπλύματος πίεσης, καθαρισμού δόνησης και καθαρισμού ατμού. Υπερηχητικός η υψηλή αποδοτικότητα και η υψηλή καθαριότητα, χάρι στα υγιή κύματά της σε μια μέση μετάδοση παράγεται όταν κρουστικό κύμα διαπερατότητας και δημιουργίας κοιλότητας. Τόσο εύκολα με την περίπλοκη εμφάνιση, η εσωτερική κοιλότητα και τα λεπτά κενά μέρη καθαρίζουν, για την μεγαλύτερη μέρος της αφαίρεσης πετρελαίου, τη σκουριά, φωσφοριώντας διαδικασία, όπως σε υπερηχητικό στο πλαίσιο της δράσης ακριβώς δύο ή τριών λεπτών που τελειώνουν, η ταχύτητά της από την παραδοσιακή μέθοδο μπορεί να βελτιώσει τους αρκετούς χρόνους στις δωδεκάδες των χρόνων, η καθαριότητα μπορεί να επιτύχει το υψηλό πρότυπο, το οποίο σε πολλοί στην ποιότητα και την παραγωγικότητα επιφάνειας προϊόντων για να απαιτήσει τις υψηλότερες περιπτώσεις, οι περισσότερες προθήκες με άλλες μεθόδους επεξεργασίας είναι δύσκολο να επιτευχθεί ή αναντικατάστατα αποτελέσματα.

 

Υπηρεσία

Η έρευνά σας σχετική με το προϊόν & την τιμή μας θα απαντηθεί μέσα σε 24hours.
· Το καλά εκπαιδευμένο & πεπειραμένο προσωπικό πρόκειται να απαντήσει σε όλες τις έρευνές σας στα αγγλικά φυσικά.
· Χρόνος απασχόλησης: 8:30am - 5:30pm, από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή (UTC+8).
· Τα προγράμματα cOem & ODM χαιρετίζονται ιδιαίτερα. Έχουμε την ισχυρή ομάδα Ε&Α εδώ που βοηθά.
· Η επιχειρησιακή σχέση σας με μας θα είναι εμπιστευτική σε οποιοδήποτε τρίτο.
· Η καλή υπηρεσία μεταπώλησης προσφερθείσα, παρακαλώ επιστρέφει εάν πήρατε την ερώτηση.


Εισαγωγή επιχείρησης:
Καθιερωμένο το 1999, την επιστήμη του Πεκίνου Cheng-cheng Weiye και τη Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στους υπερηχητικούς μετατροπείς, τον υπερηχητικό εξοπλισμό και την πιεζοηλεκτρική κεραμική. 
Ειδικότερα το 2004, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε τον υπερηχητικό σωληνοειδή εξοπλισμό μετατροπέων μας σε ένα νέο προϊόν που μετατρέπει την ακραία δυσχέρεια που επέρχεται με τη σωλήνωση και τον κενό καθαρισμό σε εύκολο στόχο. Αυτό το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην απόσταξη, το μίγμα και το μύλο για τις διάφορες χημικές διαδικασίες και έχει λάβει πολύ έπαινο από τους πελάτες μας.

Πληρωμή:
Δεχόμαστε paypal ή T/T, Δυτική Ένωση κ.λπ.

Ναυτιλία:
Κανονικά εάν η ποσότητά σας δεν είναι πάρα πολύ, στέλνουμε έξω από τη Fedex τη σαφή οικονομία. Ή σας που ζητείται ως θαλασσίως ή άλλο σαφές, σύμφωνα με την ποσότητά σας.

Πιστοποίηση: 
CE, ISO9001, ROSH

Στοιχεία επικοινωνίας
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: barre

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα